Anunţ important

IMPORTANT!

Pe saitul Congresului se face precizarea la capitolul Informaţii utile  (http://presa-marii-uniri.uvvg.ro/informatii-utile/):

 

Organizatorii asigura cazarea și masa pentru cele 2 zile (19/20-20/21 aprilie) pentru participanții înscriși cu lucrări; eventualii însoțitori suportă aceste cheltuieli.

Alte amănunte despre program vor fi publicate în timp util.

 

Ne străduim să asigurăm – în limita posibilităților pe care le avem – cazarea așa cum a fost solicitată pe cererea de înscriere, dar vă rugăm să aveți în vedere cele precizate de la bun început pe sait.

Masa, excursia, mapele … sunt asigurate de organizatori.

Dacă există situații neprevăzute, iar unii dintre cei înscriși nu pot participa vă rog să se anunțe la tel. 0728813842 sau mail: m_grec@uvvg.ro

Vor fi publicate doar lucrările prezentate în Congres.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor pentru volum – în limba română – 1 septembrie 2018. Lansarea se va face în perioada 20-25 noiembrie.

Indiferent de complexitatea cercetării, lucrarea trimisă spre publicare va fi de maxim 10 pagini, Times New Roman, la un rând și jumătate (1,5).

Pentru lucrarea care se dorește a fi publicată în revista Studii de Știință și Cultură, în limba engleză, termenul este același – 1 septembrie, cu respectarea indicațiilor de redactare:

http://presa-marii-uniri.uvvg.ro/wp-content/uploads/Norme_de_redactare.pdf

Toate materialele vor fi trimise pe adresele de mail:

m_grec@uvvg.ro sau grec.marius@gmail.com

Organizatorii nu vor insista să le fie trimise materialele. Vor fi publicate cele care se încadrează în termene și vor îndeplini condițiile de redactare, inclusiv condiția de a fi originale.

 

Prof. univ. dr. MARIUS-IOAN GREC,

Organizator